De studio bestaat uit 3 ruimtes

Opname ruimte 
Deze ruimte is speciaal ontworpen voor een optimale opname-akoestiek, de afmetingen zijn in perfecte balans. De muren zijn daarbij bekleed met materiaal dat zorgt voor de perfecte geluidsabsorptie. De ruimte is ongeveer 40m2 en daarmee geschikt voor bands van maximaal ongeveer 12 personen of koren van maximaal ongeveer 30 koorleden. Wilt u met grotere groepen komen? Overleg over de mogelijkheden.

Mixing ruimte / controlekamer
Deze ruimte is ook speciaal ontworpen voor een optimale akoestiek en bekleed met de juiste materialen. De ruimte is ongeveer 24 m2 en biedt mogelijkheden om gelijktijdig maar toch in gescheiden ruimtes op te nemen.

Rustruimte / keuken
In deze ruimte bevindt zich een eettafel, zitgedeelte, toegang tot het toilet, keuken, magnetron en koelkast. De ruimte is ongeveer 30m2.

De studio heeft rechtstreeks daglicht en is daarmee een lichte en plezierige ruimte om in te werken. Omdat het geheel specifiek gebouwd is om als studio te kunnen functioneren, zijn er geen concessies gedaan op het gebied van akoestiek en afmetingen, het geluid is daarmee optimaal in balans.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image